HISTORIEK

overlay

Bevers & Bevers staat voor lekker eten en drinken op maat van uw evenement.

Frans Bevers Catering werd opgericht door Frans Bevers in 1978 onder de naam Frans Bevers Catering. De benaming Bevers Catering is en blijft een begrip. Sinds eind 2018 is er verjonging gekomen in de firma door Jurgen Bevers.

Door een gestage groei zijn wij reeds enkele decennia één van de grootste eventcateraars in de Benelux.

HET AANBOD

Door het aanbieden van zowel de klassiekers (verse frietjes, hamburgers, hotdogs, pizza, ... en pintjes van het vat) als een assortiment aan producten die alle doelgroepen aanspreken (BBQ, belegde broodjes, soep, veggie, Thais, pita, fruit en smoothies, ijsjes, ...) vindt u bij ons een eindeloos aanbod voor een geslaagd event.

Bovendien hebben wij oog voor detail zoals de plaatsing en inkleding van onze standen. Op deze manier zorgen wij voor een totaalbeleving binnen ons vakgebied.

;

PARTNERS & KLANTEN

Bevers & Bevers is al jarenlang partner op grote evenementen zoals Rock Werchter, TML, Pukkelpop, Pinkpop en tal van andere festivals.

Naast de grote festivals zijn wij eveneens huiscateraar van verschillende voetbalploegen (stadia). Zo vindt u ons aan het Koning Boudewijnstadion, bij Racing Genk, AA Gent en PSV. Ook op eendaagse events, zoals de nationale feestdag, en bij de cyclocross vindt u standen van Bevers & Bevers. Dit tot bij u op de hoek van de straat

KWALITEIT

Onze producten worden bereid met de grootste zorg en toewijding, zodat wij u ten allen tijde kwaliteit kunnen garanderen. Hierbij worden alle voedselveiligheidsvoorschriften grondig nageleefd.

location
Sinds 2010 kunt u ons terugvinden op de Lierselei in Oostmalle.
ALVAST SMAKELIJK!